Nyhedsbrev
Bag om spejlet. En bog af og om Jytte Borberg Se fuld størrelse

Bag om spejlet. En bog af og om Jytte Borberg

Redigeret af Kirsten Borberg

"TV er mit bedste medie," udtalte forfatteren Jytte Borberg frimodigt, da hun i en sen alder tænkte tilbage på sine mange optrædener i medierne. Hun mente selv, at hun slog godt igennem, og den opfattelse var hun ikke ene om. Hun fik gode anmeldelser, blev portrætteret og deltog i debatter, som var med til at fastholde synet på hende som en meget populær forfatter, der samtidig var en modig, humoristisk og samfundsengageret kvinde.   

 
I juli 2017 ville Jytte Borberg være fyldt 100 år. Denne bog giver et nyt og facetteret billede af hende ved at lade hende få ordet gennem taler, foredrag og private refleksioner, og ved at bringe bidrag af mennesker, hun har kendt gennem sin forfatterkarriere, eller som hun har været tæt knyttet til i en familierelation eller som god ven. 

Bogen er således både en hyldest til den 100-årige og et portræt af en forfatter, som mange af hendes læsere stadig husker, og som flere måske får lyst til at stifte yderligere bekendtskab med gennem læsningen.

Flere detaljer

9788779174962

DKK 228,00

144 sider – 2017

Bidrag af Jytte Borberg, Suzanne Brøgger, Anders Bune, Bemas Chan, Marsha Coffey, Annette Damm, Erling Greve, Lone Kühlmann, Jannik Lunn, Henning Pedersen, Dy Plambeck, Søren Vinterberg, Peter Øvig – samt Kirsten, Peter og Vibeke Borberg