Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser 

Generelle oplysninger
Virksomhedens juridiske navn : Multivers ApS
CVR nr.  27 36 91 70
Etableringsår: 1998 

Adresse
Forlaget Multivers
Hyskenstræde 3, st.
1207 København K

E-mail : multivers@multivers.dk
Telefon 7026 8066

Betaling
På www.multivers.dk kan der betales med:
Dankort
JCB
MasterCard
Visa
American Express

Bankoverførsel Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs her hvorfor

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.multivers.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.multivers.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
For at få din vare leveret skal du normalt betale fragt. Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

  • Danmark: ved køb op til DKK 350,- betales DKK 40,- i fragt. Samlet køb over DKK 350,- leveres fragtfrit.
  • Inden for EU: DKK 100,- i fragt. 
  • Uden for EU: DKK 150,- i fragt.

Levering i Danmark sker med PostDanmark Leveringstiden er ca. 2-3 hverdage. Levering til andre lande sker UPS, GLS eller tilsvarende. Leveringstiden er ca. 7 hverdage.

Fortrydelsesret
Du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder dit køb og derefter 14 dage til at returnere varen. Den returnerede vare skal være i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes hele det beløb, du har indbetalt til samme betalingsmiddel, som du betalte fra. Multivers dækker ikke dine egne omkostninger til returforsendelse

Fortrydelsesfristen udløber således 14 dage efter den dag du;

a)     har modtaget din vare

b)    får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c)     får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. e-maiI til multivers@multivers.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at udfylde og vedlægge vores standardfortrydelsesformular, når du  sende varen retur. Den finder du nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for e-bøger og andre digitale udgivelser, der leveres digitalt pr. e-mail eller som download.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis hele det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Multivers ApS
Hyskenstræde 3, st.
1207 København K

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på ww.multivers.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Varen sendes til:
Multivers ApS
Hyskenstræde 3, st.
1207 København K

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I e-mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på www.mutivers.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af diisse personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Multivers ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Multivers ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Multivers ApS  er direktør Henrik Borberg.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til Multivers ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret Multivers ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes  Multivers ApS via e-mail multivers@multivers.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til direktør Henrik Borberg, direktion@multivers.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbugerklagenævnet såfremt betingelserne herfor er opfyldt