Om Multivers

Multivers er et akademisk forlag stiftet i 1998 og et åbent, publicistisk foretagende. Vi beskæftiger os med et bredt udsnit af faglige og litterære emner, på tværs af politiske skel og med såvel kulturbevarende som kulturforandrende dagsordener. Vi stræber efter lødighed og kvalitet i alt indhold og lægger vægt på, at både smalle og brede udgivelser gennemarbejdes ordentligt og omhyggeligt fra antagelse til lancering.

Vi udgiver fortrinsvis fagbøger, akademiske afhandlinger og monografier samt lærebøger inden for det human- og samfundsvidenskabelige område, fx om økonomi, filosofi, kunst og klassisk musik. Derudover udgiver vi oversat skønlitteratur af høj kvalitet, typisk klassikere af forfattere som Dante, Marcel Proust, Thomas Mann, Bertolt Brecht, Goethe og Petrarca, men også vigtige forfattere fra sprogområder, der ikke så hyppigt oversættes til dansk, eksempelvis italiensk, jiddisch, japansk, (old)græsk, latin, islandsk og portugisisk.

I 2023 overdrog stifter Henrik Borberg ejerskabet af Multivers ApS til Multivers Fonden, hvis formål er at støtte den frie forskning og uddannelse. Multivers Fondens bestyrelse består af:
 
Martin von Haller Grønbæk (formand)
Henrik Borberg (næstformand)
Bjarne Hastrup
Marianne Zibrandtsen
Christian Ulrik Borberg

Hvis du vil sende os et manuskript eller en idé til en udgivelse, bedes du kontakte os på redaktion@multivers.dk. Bemærk, at vi ikke udgiver dansk skønlitteratur.

Medarbejdere

Jonas Damgaard-Mørch

Adm. direktør, forlægger

jonas@multivers.dk

Henrik Borberg

Seniorforlægger, stifter

henrik@multivers.dk

Christopher Borberg

Økonomiansvarlig

christopher@multivers.dk

Emil Stephensen

Redaktør

Nanna Staugaard Villagomez

Redaktør, Carl Nielsen Webudgaven

Jeppe Bremann

Ekstern redaktør

Kontakt os

multivers@multivers.dk
Multivers ApS
c/o Republikken
Vesterbrogade 26 
1620 København V
Danmark

CVR: 27369170