Om Multivers

Multivers er et akademisk forlag stiftet i 1998 og et åbent, publicistisk foretagende. Vi beskæftiger os med et bredt udsnit af faglige og litterære emner, på tværs af politiske skel og med såvel kulturbevarende som kulturforandrende dagsordener. Vi stræber efter lødighed og kvalitet i alt indhold og lægger vægt på, at både smalle og brede udgivelser gennemarbejdes ordentligt og omhyggeligt fra antagelse til lancering.

Vi udgiver fortrinsvis fagbøger, akademiske afhandlinger og monografier samt lærebøger inden for det human- og samfundsvidenskabelige område, fx om økonomi, filosofi, kunst og klassisk musik. Derudover udgiver vi oversat skønlitteratur af høj kvalitet, typisk klassikere af forfattere som Dante, Marcel Proust, Thomas Mann, Bertolt Brecht, Goethe og Petrarca, men også vigtige forfattere fra sprogområder, der ikke så hyppigt oversættes til dansk, eksempelvis italiensk, jiddisch, japansk, (old)græsk, latin, islandsk og portugisisk.

Multivers ApS er 100 pct. ejet af dets stifter Henrik Borberg. For at sikre et generationsskifte indskydes selskabet i 2023 i en erhvervsdrivende fond, som derefter vil være ejeren af forlaget. Henrik Borberg får plads i dens bestyrelse. Fondens mål og aktiviteter vil være de samme som under det tidligere ejerskab.

Hvis du vil sende os et manuskript eller en idé til en udgivelse, bedes du kontakte os på redaktion@multivers.dk. Bemærk, at vi ikke udgiver dansk skønlitteratur.

Medarbejdere

Jonas Damgaard-Mørch

Forlægger

jonas@multivers.dk

Henrik Borberg

Seniorforlægger, stifter

henrik@multivers.dk

Christopher Borberg

Økonomiansvarlig

christopher@multivers.dk

Emil Stephensen

Redaktør

Nanna Staugaard Villagomez

Redaktør, Carl Nielsen Webudgaven

Jeppe Bremann

Ekstern redaktør

Kontakt os

multivers@multivers.dk Tlf: 70268066 Multivers ApS c/o Republikken  Vesterbrogade 26  1620 København V Danmark CVR: 27369170